NATURLIGE PRODUKTER UDEN BRUG AF KONSERVERING

Alle produkter som benyttes til behandlinger i klinikken er 100 % rene og naturlige produkter af mærket INCA Earth.

Produkterne er produceret på base af vilde argentiske hyben, som gror i et fredet naturområde i Andesbjergene langt fra områder, som påvirkes af fx bilos og anden luftforurening.

Olierne  helt rene og uden farve -og konserveringsstoffer.

Olierne er tilsat 2% æterisk olie fra den rose, som blomstrer på hybenplanten 1 gang årligt, for at give olien en svag og behagelig duft af vild rose

Hybenolie indeholder store mængder C vitamin, som er yderst vigtigt for vores sundhed. Den er desuden naturlig kilde til A vitaminsyre (retinsyre), som har en regenererende effekt på vores hudceller . Og den indeholder essentielle fedtsyrer som omega 6 og linolsyre, som er vigtige for flere funktioner i vores krop. 

 

UBERØRT NATUR PÅ FLASKE

Olien som jeg bruger i dit ansigt findes i 6 forskellige aromavarianter. Hver variant har gavnlig virkninger for forskellige problematikker. Eksempelvis er versionen med geranium god at benytte, når der arbejdes med hormonelle ubalancer.

Jeg vil derfor – altid i dialog med dig – vælge den olie, som vil passe bedst til din behandling.

Det er også altid muligt at jeg bruger en næsten duftfri olie, hvis du ønsker det.

◊ 100 % rene produkter uden tilsætningstoffer eller farvestoffer.

◊ Hybenolie har en stærk og effektiv celledannende virkning.

◊ Olien indeholder fantastiske stoffer til vedligeholdelse af helse og hud.

◊ En mild olie som forhindrer og bekæmper ældning 

INCA Earth produktserien består af en lang række produkter, hvoraf størstedelen er produceret med base i den argentiske hyben.

I serien findes bl.a en renselotion, som jeg benytter til afrensning af din hud inden behandlingen.

Ved behandling med japansk lifting bruges desuden afsluttende en saltlotion af naturlig bjergsalt, som indeholder 12 livsvigtige mineraler. Denne virker antiflammatorisk og giver mineraler til muskler, hud og væv i ansigtet.