ANSIGTSZONETERAPI

Ansigtszoneterapi regulerer og balancerer Lymfesystemet, Blodkredsløbet, Centralnervesystemet og Meridianbaner

draft2_JLY
 

ANSIGTSZONETERAPI 

Ansigtszoneterapi er en yderst effektiv samt blid og behagelig stimuleringsmetode. Ved at stimulere og arbejde med udvalgte nervepunkter, reflekszoner og akupunkturpunkter i dit ansigt, er det muligt at forebygge og behandle en lang række fysiske, psykiske og hormonelle ubalancer i kroppen.

 

Ansigtszoneterapi er en behandlingsform med rødder i gamle behandlingsteknikker fra orientalske og indianske samfund. Den indbefatter bl.a behandling af nervesystemet via ansigtet, som er en terapiform den vietnamesiske læge Dr. Chau har forsket intensivt i.

Ligesom på vores fødder kan hele menneskekroppen bearbejdes via ansigtet. Ved at stimulere bl.a neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigtet, sendes der via centralnervesystemet impulser ud til kroppens organer, muskler og led. Med ansigtszoneterapi kan den kemiske proces (det hormonelle), blodkredsløbet, lymfesystemet samt den psykiske og fysiske balance påvirkes og reguleres.

Alle behandlinger er indviduelle

 
 

Med ansigtszoneterapi arbejder jeg med årsagen til dine problemer/ubalancer – modsat kortvarig symptombehandling.

Alle behandlinger tilrettelægges individuelt til hver enkelt klient. Det betyder, at jeg udarbejder en behandlingsplan, hvor valg af punkter og teknikker er fuldstændig målrettet den/de problematikker du har – samt eventuelle andre ubalancer, jeg kan konstaterer ved den 1. behandling. 

Da hver behandling netop er individuelt tilpasset og planlagt er det muligt at opnå meget præcise og ofte hurtige resultater.

Du behøver ikke at være syg eller have symptomer for at have gavn af ansigtszoneterapi. Behandlingen virker forebyggende og udrensende. Mange bruger desuden zoneterapien som afstressning og genopladning og til at forebygge og sørge for at kroppen er i balance.

Ved din første behandling spørger jeg ind til dine problematikker og skriver efterfølgende journal.

 

Hvorfor opstår ubalancer?

Langt størstedelen af de ubalancer som opstår i vores krop, stammer fra en eller flere følelser, vi har haft. Det kan være følelser som bekymring, frygt, angst, vrede, sorg og frustration. En følelse igangsætter en blokering et sted i kroppen og på et tidspunkt kan dette udmyndige sig i fysiske symptomer og sygdom (ubalancer). 

Når en følelse opstår i os, er der oftest en kirtel involveret og et eller flere hormoner frigives i kroppen. Det kan være lykkehormoner som fx serotonin. Men det kan også være hormoner som fx adrenalin og kortisol. Disse hormoner er stress og “giv agt”-hormoner og frigivelsen af disse øges ved fx trusler, utilfredshed, bekymring og angst. Hormonerne er tilsigtet kortvarigt at gøre vores krop opmærksom på en fare, så vi kan reagere. Men er vi i en langvarig stresstilstand , så kan det gøre os syge, at kroppen konstant er “kampklar”. Disse hormoner øger fx hyppigheden af vores vejtrækning, de får vores blodtryk til at stige, så blodet kan pumpes hurtigere rundt i musklerne og leveren frigiver fx ekstra sukker og fedt til musklerne, som istedet ender i vores blodbaner. Alt dette kan på sigt skabe ubalance og sygdom og er bestemt ikke godt for kroppen.

Med ansigtszoneterapien arbejder jeg med at finde og afbalancere den oprindelige blokering/ubalance og genopretter flow i kroppen. Samtidig med at jeg målretter behandlingen mod de symptomer, som fysisk kommer til udtryk ved dig pga. ubalancen.

 

Reaktioner

Efter behandling med ansigtszoneterapi kan der opstå visse reaktioner i kroppen. Det er vigtigt at vide, at dette er postitivt og et tegn på , at kroppen tager imod behandlingen og er i gang med udrensning og bearbejdning. Reaktioerne kan være meget forskellige og kan typisk være hovedpine, træthed, ændring af fordøjelse, afslappethed, mere energi samt kortvaring forværring af eksisterende symptomer. Reaktionerne aftager som regel efter nogle behandlinger.

Det er vigtigt af drikke godt med vand for at hjælpe kroppen med at udrense og udskille affaldstoffer.

 Hvor mange behandlinger skal der til og hvor ofte?

Det er svært nøjagtigt at svare på. Mange oplever at mærke en reaktion efter 1-3 behandlinger. Men en pejlesnor er, at jo længere tid man har haft en ubalance/et symptom, jo flere behandlinger kræver det. Oftest anbefaler jeg at man starter ud med 1 behandling ugentligt ved de første behandlinger og derefter øge intervallet til hver 14 dag / hver 3 uge.

Hvad er ansigtszoneterapi godt for?

Ansigtszoneterapi kan bl.a afhjælpe følgende ubalancer:

Fordøjelsesproblemer 

Stress 

Dårlig nattesøvn 

Hedeture/Hormonelle ubalancer 

Smerter

Hovedpine 

Gigt- og ledsmerter

Ubalance i immunforsvaret 

Infertilitetsproblemer